Reprezentanti ai Consiliului Concurentei si cei ai Uniunii Nationale a Transportatorilor Rutieri din Romania (UNTRR) au discutat despre unele probleme cu care membrii asociatiei se intalnesc in activitatea lor de transportatori rutieri, interni sau i
Reprezentanti ai Consiliului Concurentei si cei ai Uniunii Nationale a Transportatorilor Rutieri din Romania (UNTRR) au discutat despre unele probleme cu care membrii asociatiei se intalnesc in activitatea lor de transportatori rutieri, interni sau internationali si care pot afecta concurenta, se arata intr-un comunicat remis Rompres de Consiliu. Reprezentantii Consiliul Concurentei au sustinut faptul ca orice agent economic, indiferent de sectorul in care isi desfasoara activitatea, trebuie sa cunoasca reglementarile in domeniul concurentei pentru a putea avea un comportament corect pe piata. In acest sens, Consiliul Concurentei si UNTRR au convenit organizarea unor seminarii prin care specialisti ai autoritatii de concurenta sa prezinte membrilor asociatiei prevederile Legii concurentei. Prima manifestare de acest fel va avea loc la Bucuresti, pe 15 septembrie 2005.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.