Selectionerul ceh Karel Bruckner a declarat ca mijlocasul lui Juventus Torino, Pavel Nedved, si-a mentinut decizia de a se retrage din Nationala tarii sale, astfel incat nu a fost convocat pentru meciurile cu Romania si Armenia, din grupa 1 de califi
Selectionerul ceh Karel Bruckner a declarat ca mijlocasul lui Juventus Torino, Pavel Nedved, si-a mentinut decizia de a se retrage din Nationala tarii sale, astfel incat nu a fost convocat pentru meciurile cu Romania si Armenia, din grupa 1 de calificare la CM 2006. "Pavel nu si-a schimbat decizia. El nu mai are intentia de a juca in echipa nationala, din motive de sanatate", a declarat Bruckner. In ultimele saptamani s-au facut multe speculatii pe tema revenirii lui Nedved in Nationala Cehiei, in contextul in care si alti castigatori ai trofeului "Balonul de Aur", Zinedine Zidane si Luis Figo, au revenit in reprezentativele Frantei, respectiv Portugaliei. "Pavel a examinat cu atentie aceasta chestiune si a discutat cu selectionerul Bruckner. Decizia sa este finala", a declarat agentul lui Nedved, Zdenek Nehoda. Nedved s-a retras din echipa nationala in septembrie 2004, dupa Euro 2004 din Portugalia, invocand conditia fizica precara, dar si criticile presei cehe la adresa sa. Fost jucator la Sparta Praga si Lazio Roma, Nedved a disputat 83 de meciuri si a marcat 17 goluri pentru Cehia, in perioada iunie 1994 - iulie 2004. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.