Fostul ministru al Industriilor Dan Ioan Popescu trebuie sa-si justifice averea in fata justitiei. El s-a prezentat, ieri, insotit de sotia si avocatul sau, pentru a fi audiat la Comisia de cercetare a averilor de pe langa Instanta Suprema. Liderul P
Fostul ministru al Industriilor Dan Ioan Popescu trebuie sa-si justifice averea in fata justitiei. El s-a prezentat, ieri, insotit de sotia si avocatul sau, pentru a fi audiat la Comisia de cercetare a averilor de pe langa Instanta Suprema. Liderul PSD trebuie sa explice, printre altele, modul in care a dobandit, in timpul mandatului de ministru al Economiei, trei apartamente, 16 mii de metri patrati deteren intravilan si un autoturism strain.
Instanta de judecata i-a dat lui Dan Ioan Popescu un termen de doua saptamani pentru a aduce documente justificative pentru bunurile pe care le detine, urmand ca judecatorii sa faca un bilant intre venituri si cheltuieli pentru a stabili daca acestea sunt egale.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.