Victor Piturca (foto dreapta) a declarat ieri ca isi mentine decizia de a nu-l mai convoca pe Radoi pe durata mandatului sau la Nationala: "Vad ca sunt unii care imi dau sfaturi sa-l chem, dar inca o data spun: Radoi a comis un act grav de indiscipli
Victor Piturca (foto dreapta) a declarat ieri ca isi mentine decizia de a nu-l mai convoca pe Radoi pe durata mandatului sau la Nationala: "Vad ca sunt unii care imi dau sfaturi sa-l chem, dar inca o data spun: Radoi a comis un act grav de indisciplina si nu va mai fi chemat. Inainte, aceleasi voci spuneau ca jucatorii fac ce vor la lot, iar acum imi cer sa-l iau!". Selectionerul a precizat ca daca Radoi nu pleca fara permisiunea sa din cantonament, inaintea meciului cu Olanda de la Rotterdam, el putea fi chemat la Nationala chiar si dupa o evolutie ca aceea din meciul de la Trondheim. "Ce legatura are? El, v-am spus, e un jucator valoros", a explicat Piturca. Selectionerul a mai spus despre Radoi ca nu el a pierdut meciul cu Rosenborg. "Radoi a facut parte din echipa Stelei. Sigur, a gresit, dar au gresit si altii. Acum nu putem pune pe seama lui esecul Stelei", a spus Piturca, adaugand ca nu din cauza ghinionului a ratat Steaua calificarea in grupe. "Sigur, exista meciuri care se pierd si sunt puse pe seama ghinionului. Dar acum nu a fost vorba de ghinion. Daca Steaua ataca, avea zeci de ocazii si rata, era altceva, dar nu a fost asa. In Liga, nivelul este altul, se investesc sute de milioane de euro. Important este sa vedem in primul rand cine suntem noi, ce putem sa facem si dupa aceea sa facem tam-tam ca s-a pierdut o calificare", a spus Piturca. Selectionerul a explicat ca Steaua nu a avut nici un moment prima sansa in "dubla" cu Rosenborg, precizand ca in multe momente echipa norvegiana a fost superioara. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.