Conducerea unei primarii din judetul Botosani, alaturi de directorul si directurul executiv adjunct al Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara si de un inginer agronom, sunt cercetati de procurori in legatura cu afaceri cu terenuri. Politisti
Conducerea unei primarii din judetul Botosani, alaturi de directorul si directurul executiv adjunct al Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara si de un inginer agronom, sunt cercetati de procurori in legatura cu afaceri cu terenuri. Politistii au inaintat Parchetului Tribunalului Botosani, cu propunere de declinare a competentelor. Primarul, viceprimarul, secretarul si un consilier local din comuna Curtesti, precum si un inginer agronom si directorul si directorul executiv adjunct din cadrul Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara Botosani sunt acuzati ca au comis fapte de coruptie.
Conform documentelor aflate in dosarul cauzei, secretarul si inginerul agronom, ajutati de celelalte persoane implicate si utilizand informatiile de care dispuneau, in virtutea functiei, precum si de posibilitatile oferite de atributiile de serviciu, au schimbat amplasamentul terenurilor de pe titlurile a patru cetateni, cu suprafete din administrarea Consiliului Local Curtesti. Cele patru terenuri schimbate in zone de interes imobiliar au fost cumparate de cei doi functionari cu sume cuprinse intre 8 si 10 milioane de lei vechi si revandute cu 35.000 de euro si, respectiv 3,396 miliarde de lei vechi. (A.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.