Primaria Sectorului 3 construieste un sistem automat de irigare a spatiului verde din parcul Titanii. Instalatia cuprinde o statie de pompare a apei, cu aspiratie dintr-un bazin de 20 mc care refuleaza direct in reteaua de distributie, si un put fora
Primaria Sectorului 3 construieste un sistem automat de irigare a spatiului verde din parcul Titanii. Instalatia cuprinde o statie de pompare a apei, cu aspiratie dintr-un bazin de 20 mc care refuleaza direct in reteaua de distributie, si un put forat la circa 50 de metri adancime. Statia de pompare cu aspiratie este dotata cu o electropompa centrifuga. Reteaua de transport va fi ovala, inconjurand lacul si parcul pe o lungime de aproximativ un km. Conducta va fi dimensionata pentru un debit de 20mc/h. Pe reteaua inelara sunt prevazute vane in camin, instalatii de golire si instalatii de aerisire si dezaerisire. Automatizarea sistemului de irigatii consta in programarea electronica a acestuia si monitorizarea debitelor.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.