Ionel Ganea a revenit cu gol in prima echipa a lui Wolverhampton Wanderers (echipa din liga a doua engleza), dupa ce a lipsit aproape un an din cauza unei accidentari. Ganea, care poarta numarul 9 pe tricou, a intrat pe teren in minutul 71 (in locul
Ionel Ganea a revenit cu gol in prima echipa a lui Wolverhampton Wanderers (echipa din liga a doua engleza), dupa ce a lipsit aproape un an din cauza unei accidentari. Ganea, care poarta numarul 9 pe tricou, a intrat pe teren in minutul 71 (in locul lui Leon Clarke) al partidei Wolverhampton - Chester City, contand pentru turul I al Cupei Ligii, si a marcat dupa opt minute, informeaza site-ul oficial al gruparii engleze. "Intrarea lui Ganea pe teren, in minutul 71, a fost insotita de uralele celor 9500 de spectatori. A fost primul meci al romanului, dupa un an de absenta, cauzata de ruptura ligamentelor incrucisate ale genunchiului drept, din luna august a anului trecut", se precizeaza pe site-ul oficial al lui Wolverhampton. In minutul 79, Ganea a primit o pasa in interiorul careului si a marcat ultimul gol al echipei sale, invingatoare cu 5-1. In august 2004, Ganea a fost supus unei interventii chirurgicale, dupa ce a suferit o ruptura a ligamentelor incrucisate ale genunchiului drept, in timpul unui turneu efectuat cu Wolverhampton in Norvegia. Ganea a fost convocat de antrenorul echipei nationale, Victor Piturca, in vederea meciului pe care Romania il va disputa, pe 3 septembrie, la Constanta, cu Cehia, in grupa 1 de calificare la CM 2006 din Germania. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.