Presedintele executiv al Politehnicii Iasi, Marius Stan, a anuntat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca renunta la functia pe care o ocupa din motive personale. "A spune ca mi-am dat demisia e gresit in conditiile in care din luna iunie eu nu
Presedintele executiv al Politehnicii Iasi, Marius Stan, a anuntat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca renunta la functia pe care o ocupa din motive personale. "A spune ca mi-am dat demisia e gresit in conditiile in care din luna iunie eu nu mai am contract cu gruparea ieseana. Stiu ca gestul meu va lasa loc la interpretari, dar nu pot spune decat ca sunt niste motive personale. Regret ca am luat aceasta decizie, dar asta face parte din viata. Nimeni nu este batut in cuie undeva, si indiferent cine va veni presedinte, eu cred ca lucrurile vor merge bine la acest club. Las o echipa cu un potential fotbalistic bun. Totul va depinde de jucatori si de antrenori", a spus Marius Stan. Oficialul clubului din Iasi a precizat ca decizia a fost luata dupa meciul pierdut cu scorul de 1-0 in fata Otelului Galati, in etapa a 2-a a Diviziei A: "Decizia nu am luat-o astazi (n.r. - ieri), ci dupa meciul pierdut pe teren propriu cu Otelul. A fost un orgoliu personal sa mai raman o etapa pentru ca eram convins ca vom obtine cele trei puncte la Targu Jiu si ca echipa va ajunge la zero in clasamentul adevarului". Intrebat daca i se pare normal momentul in care a luat decizia, avand in vedere ca urmeaza un meci greu, cu Dinamo, pe teren propriu, Stan a precizat ca nu poate exista un moment bun pentru a renunta la o colaborare cu niste oameni extraordinari. "A fost o decizie foarte grea. Nu cred ca exista un moment bun pentru astfel de hotarari.
Colaborarea mea cu cei de la Iasi poate fi luata ca exemplu de catre toate cluburile. M-am inteles foarte bine cu oamenii de aici". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.