Mijlocasul Eugen Trica, care evolueaza la gruparea israeliana Maccabi Tel-Aviv, a suferit o ruptura musculara si va fi indisponibil pentru doua saptamani, a anuntat editia electronica a ziarului "Ha'aretz". Trica va rata astfel mansa secunda a partid
Mijlocasul Eugen Trica, care evolueaza la gruparea israeliana Maccabi Tel-Aviv, a suferit o ruptura musculara si va fi indisponibil pentru doua saptamani, a anuntat editia electronica a ziarului "Ha'aretz". Trica va rata astfel mansa secunda a partidei pe care echipa sa, Maccabi Tel-Aviv, o va disputa maine impotriva gruparii cipriote Apoel Nicosia, in turul II preliminar al Cupei UEFA, precum si meciul din prima etapa a campionatului, contra lui Beitar Ierusalim. In ciuda faptului ca reprezinta una dintre echipele cu cele mai mari investitii din istoria fotbalului din Israel, Maccabi Tel-Aviv a avut un inceput de sezon slab, pierzand atat in prima mansa a turului II preliminar al Cupei UEFA, 0-1, la Nicosia, cat si in Cupa Toto, sambata, 0-3 in fata lui Hapoel Tel-Aviv. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.