Ianis Zicu (foto stanga) a declarat ca isi asuma responsabilitatea pentru infrangerea suferita de Dinamo in partida cu FC Farul. "Eu am pierdut meciul. Este vina mea si imi asum intreaga responsabilitate. Nu stiu daca o sa am cosmaruri, dar cu sigura
Ianis Zicu (foto stanga) a declarat ca isi asuma responsabilitatea pentru infrangerea suferita de Dinamo in partida cu FC Farul. "Eu am pierdut meciul. Este vina mea si imi asum intreaga responsabilitate. Nu stiu daca o sa am cosmaruri, dar cu siguranta ma voi gandi mult la aceasta ratare", a spus Zicu. Capitanul lui Dinamo, Fl. Petre, a mentionat ca Andone nu are de ce sa fie demis dupa acest esec, in ciuda contestatiilor la adresa antrenorului aparute ieri pe site-ul oficial al fanilor dinamovisti. "Au fost rezultate, au fost calificari, campionate castigate, cupe si nu cred ca se pune problema asta. In vestiar ne-a explicat unele lucruri pe care le-am gresit si are dreptate", a precizat Petre, care sustine ca dinamovistii nu au scuze pentru greselile facute: "Este inadmisibil cum am gresit la unele faze, nu am fost lucizi, nu am avut mentalitatea de invingator si am pierdut pe mana noastra". Intrebat despre ratarea lui Zicu, Petre a spus: "Se intampla sa rateze si Zicu. Aproape toti ne asteptam ca el sa marcheze. A fost si o ratare a mea, numai mie putea sa mi se intample, dar mingea nu a vrut sa intre in poarta. Sa nu uitam ca Zicu ne-a castigat doua-trei meciuri in trecut". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.