Gimnastul Marian Dragulescu a fost reprimit ieri la lotul national coordonat de Dan Grecu. "Am hotarat de comun acord sa ma intorc. Voi face doua, trei aparate, cate pot, sa ajut si eu echipa. Nu voi face individual compus. Cred ca am suficient timp
Gimnastul Marian Dragulescu a fost reprimit ieri la lotul national coordonat de Dan Grecu. "Am hotarat de comun acord sa ma intorc. Voi face doua, trei aparate, cate pot, sa ajut si eu echipa. Nu voi face individual compus. Cred ca am suficient timp sa ma pregatesc pentru Campionatele Mondiale", a precizat "Marocanul" dupa sedinta Comitetului Executiv al Federatiei Romane de Gimnastica. Grecu considera ca intoarcerea lui Dragulescu este un castig. "Marian a avut si el o experienta de viata, care poate ca l-a ajutat. Pe banii lui poate face orice, poate merge si la show-uri. Timp ar avea pana la CM sa se pregateasca, acum depinde numai de el", a declarat Grecu. Pe de alta parte, secretarul general al FRG, Adrian Stoica, considera ca Dragulescu nu si-a spus inca ultimul cuvant in gimnastica". Dragulescu va reveni, maine, la antrenamente. Totodata, Marius Urzica sustine ca este sprijinit de conducerea FRG in demersul sau de a obtine renegocierea contractului cu COSR. (C.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.