UCRAINA, UPL, etapa a 6-a * FLORIN CERNAT (foto) a intrat in minutul 68 pentru Dinamo Kiev, 4-0 in deplasare cu Vorskla Poltava. Cernat l-a inlocuit pe Rotan. Ceilalti doi romani ai lui Dinamo Kiev, TIBERIU GHIOANE si CRISTIAN IRIMIA, nu au fost incl
UCRAINA, UPL, etapa a 6-a * FLORIN CERNAT (foto) a intrat in minutul 68 pentru Dinamo Kiev, 4-0 in deplasare cu Vorskla Poltava. Cernat l-a inlocuit pe Rotan. Ceilalti doi romani ai lui Dinamo Kiev, TIBERIU GHIOANE si CRISTIAN IRIMIA, nu au fost inclusi in lotul pentru aceasta partida
l CORNEL BUTA si CONSTANTIN SCHUMACHER au fost integralisti pentru Volin Lutk, 1-1 in deplasare cu Ilisivet Mariupol. Schumacher a primit un cartonas galben in minutul 20 * MARIAN ALIUTA (titular, inlocuit in minutul 70 de Melikian) si DANIEL FLOREA (integralist) au jucat pentru Metalurg Donetk, 3-2 acasa cu Cernomoret Odesa
l FLORIN PARVU a fost integralist pentru Stal Alcevsk, 0-0 acasa cu FC Harkov. Parvu a primit un cartonas galben in minutul 40.
UNGARIA, Borsodi Liga, etapa a 3-a * DOREL MUTICA a marcat un autogol in meciul pe care echipa sa, Lombard Papa l-a terminat la egalitate, scor 3-3 in deplasare, cu Ferencvaros. Mutica a fost titular, a marcat in propria poarta in minutul 38 si a fost schimbat la pauza de Facsko * DANIEL TUDOR a aparat poarta lui Videoton pe toata durata partidei pe care echipa sa a castigat-o, acasa, scor 3-0 cu Honved Budapesta.
ELVETIA, Super League, etapa a 6-a * IULIAN FILIPESCU a fost integralist pentru FC Zurich, 1-3 in deplasare cu Young Boys Berna. De la FC Zurich a lipsit MIHAI TARARACHE.
GERMANIA, cupa, turul I (un meci) * LEVENTE CSIK a lipsit de la Dynamo Dresda, 5-3 dupa executarea loviturilor de departajare, in deplasare, cu Sachsen Leipzig. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.