Autoritatile a trei cantoane din nordul Elvetiei au oferit o recompensa de 26.000 de franci elvetieni (16.700 de euro) pentru capturarea unui sadic zoofil care a mutilat mai multe animale, in ultimele luni, relateaza Mediafax. De la sfarsitul lunii m
Autoritatile a trei cantoane din nordul Elvetiei au oferit o recompensa de 26.000 de franci elvetieni (16.700 de euro) pentru capturarea unui sadic zoofil care a mutilat mai multe animale, in ultimele luni, relateaza Mediafax. De la sfarsitul lunii mai, au fost mutilate 43 de animale in aceasta regiune rurala, in special vaci, oi, cai, pisici si iepuri. Agresorul taie mamelele sau organele genitale ale animalelor cu o precizie chirurgicala, unele prezentand urme de agresiuni de natura zoofila, potrivit politiei. Modul de actiune al sadicului si terenul sau de "vanatoare" sunt aproape similare, faptele fiind comise in "triunghiul" dintre Bale, Soleure si Aarau.
Politia celor trei cantoane vizate (Bale-Campagne, Argovie, Soleure) a demarat o operatiune comuna pentru capturarea autorului acestor acte, dar a refuzat sa faca publice anumite detalii ale anchetei, din motive tactice. Politia din Bale-Campagne a anuntat ca trei suspecti au fost retinuti, dar apoi pusi in libertate. Unul s-a dovedit a fi un hot, al doilea era cautat de politie de opt ani, iar al treilea a fost retinut in timp ce se masturba intr-o masina, langa o pasune. Fermierii din regiune au inceput sa organizeze patrule de noapte pentru a-si proteja turmele si au acoperit o parte a recompensei anuntate de autoritati. "Daca acest pervers mai vine pe pamantul meu, nu va scapa viu", spune proprietarul unuia dintre animalele mutilate. Potrivit expertilor, autorul acestor fapte ar putea fi periculos si pentru oameni, avand in vedere sadismul de care da dovada. "Este vorba despre o persoana careia ii place sa mutileze, sa vada culoarea sangelui si sa ucida, aceste lucruri il caracterizeaza in primul rand", a declarat un expert, care a subliniat ca nu poate fi exclus riscul ca sadicul sa inceapa sa atace si oameni. "Cred ca este de o extrema urgenta sa capturam aceasta persoana", a subliniat expertul. (D.M.)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.