Craiova a inceput cu o victorie sezonul Diviziei B, scor 1-0 (1-0) sambata, in seria a II-a, la Bucuresti, cu Rapid II, dupa golul lui D. Orac din minutul 22. Fara sa impresioneze, nici macar in ultima jumatate de ora, cand adversarii au evoluat cu u
Craiova a inceput cu o victorie sezonul Diviziei B, scor 1-0 (1-0) sambata, in seria a II-a, la Bucuresti, cu Rapid II, dupa golul lui D. Orac din minutul 22. Fara sa impresioneze, nici macar in ultima jumatate de ora, cand adversarii au evoluat cu un om mai putin pe teren (a fost eliminat Ad. Rusu, dupa un fault dur asupra lui Dananae in urma caruia craioveanul s-a ales cu un cucui la arcada stanga), oltenii i-au multumit totusi pe cei aproape 200 de fani veniti din Banie. Universitatea, care joaca dupa 41 de ani in divizia secunda, nu are insa decat un punct in clasament, deoarece a fost sanctionata cu o penalizare de doua puncte pentru neindeplinirea baremului in Divizia A. Patronul Adrian Mititelu, desi dezamagit de jocul echipei sale, si-a pastrat totusi optimismul: "Promovam fara probleme. Pun pariu cu oricine, pe orice, ca Universitatea va juca in sezonul viitor in Divizia A". Mititelu a starnit si primul conflict al seriei a II-a, dupa ce a ironizat una dintre contracandidatele la promovare. "Petrolul? Cine este Petrolul? N-am auzit de ei!", a spus Mititelu, starnind furia lui Florin Bercea, presedintele "gazarilor". "La cultura fotbalistica a lui Mititelu nu ma mira ca n-a auzit de Petrolul. Oricum, deocamdata el are handicap de doua puncte. Si mai are cateva handicapuri pe care nici el nu le stie", a replicat Bercea, a carui echipa, Petrolul, a castigat cu 3-2 la Urziceni in fata Unirii. Altfel, fanii olteni, care au gasit cu greu stadionul de pe Str. Veseliei, si-au exprimat nemultumirea fata de situatia Universitatii, gasindu-l vinovat pe fostul patron, Dinel Staicu. "La puscarie, cu Staicu, la puscarie!"si "PNA, PNA, sa-si faca datoria!" au fost doua dintre sloganurile galeriei la adresa lui Staicu * In prima serie, Ceahlaul a inceput in forta, scor 3-0 acasa cu FC Brasov (echipa penalizata si ea cu un punct pentru neindeplinirea baremului in Divizia A), starnind nemultumirea lui Gigi Multescu, antrenorul gruparii de sub Tampa. "Sunt dezamagit. Avem jucatori cu experienta, dar am facut numai greseli, atat in atac, cat si in aparare", a spus Multescu * In seria a III-a, Gaz Metan a castigat un prim derby, 2-0 cu Apulum Unirea chiar la Alba Iulia, in timp ce meciul UTA Arad - IS Campia Turzii s-a incheiat cu o bataie generala. Scandalul de la Arad a inceput in minutul 90, dupa ce asistentul Fevronia Ion a anulat un gol oaspetilor pe motiv de ofsaid. Szillyer si Marne (ambii de la UTA) au fost eliminati, insa aproape toti jucatorii au participat la bataie. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.