Rapperul Eminem, care a anuntat saptamana aceasta ca isi anuleaza turneul prin Europa din motive de sanatate, este tratat pentru dependenta de medicamente, a informat purtatorul sau de cuvant, citat de BBC News online. Pe numele sau adevarat Marshall
Rapperul Eminem, care a anuntat saptamana aceasta ca isi anuleaza turneul prin Europa din motive de sanatate, este tratat pentru dependenta de medicamente, a informat purtatorul sau de cuvant, citat de BBC News online. Pe numele sau adevarat Marshall Mathers, Eminem este dependent de somnifere. Intr-un scurt comunicat, reprezentantul sau Dennis Dennehy a informat ca rapperul "se afla in spital, sub ingrijirea medicilor". In varsta de 32 de ani, Eminem trebuia sa-si inceapa turneul Anger Management in Germania, la Hamburg, pe 1 septembrie, si sa-l incheie la Dublin pe 17 septembrie. El terminase de curand un turneu cu 23 de concerte in Statele Unite, cand casa lui de discuri, Interscope, a anuntat ca nu va putea sustine concertele din Europa pentru ca sufera de epuizare si alte probleme medicale, neprecizate. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.