"Noi avem pentru motiunea de cenzura 139 de semnaturi ale membrilor PSD. Daca motiunea de cenzura va avea doar 100 de voturi, atunci cred ca vom avea o problema. Inseamna ca parlamentarii PSD nu respecta decizia conducerii partidului, nu a d-lui Geoa
"Noi avem pentru motiunea de cenzura 139 de semnaturi ale membrilor PSD. Daca motiunea de cenzura va avea doar 100 de voturi, atunci cred ca vom avea o problema. Inseamna ca parlamentarii PSD nu respecta decizia conducerii partidului, nu a d-lui Geoana personal. Asta este o alta discutie. Dar motiunea va avea mult mai multe voturi decat 139. Deci, va avea in jur de 200 de voturi linistit, ca sa nu spun 232 de voturi. Si atunci care este problema? Noi suntem doar 139 de parlamentari care votam si daca vor fi 200 de voturi, inseamna ca motiunea are succes. A, daca nu vor fi 232, sa cada Guvernul, este un alt subiect. Nu stiu cate vor fi. Eu v-am spus ca vor fi in jur de 200 de voturi. Pe de alta parte, nu vi se pare ciudat tot linsajul asta mediatic la adresa d-lui Geoana?" (sursa: RRA)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.