parasit, m-am lasat de serviciu, apoi am pierdut si casa, necazurile au venit unul dupa altul. Astfel, din anul 1997 si pana in prezent locuiesc pe strada (scari de bloc, subsoluri, ghene de gunoi si in aer liber cand era frumos afara). in anul 2005
parasit, m-am lasat de serviciu, apoi am pierdut si casa, necazurile au venit unul dupa altul. Astfel, din anul 1997 si pana in prezent locuiesc pe strada (scari de bloc, subsoluri, ghene de gunoi si in aer liber cand era frumos afara). in anul 2005 m-a prins un frig puternic si m-am trezit cu picioarele inghetate. Am cautat, prin frecarea picioarelor, sa le mai dezmortesc si sa umblu cat mai mult, dar am rezistat numai pana la 23 februarie 2005, cand m-am internat la Spitalul de Urgenta Floreasca, cu diagnostiul "degeraturi la ambele picioare". Nu doresc altceva decat un mijloc de transport (carucior de handicapat) sa pot circula cu el pentru a-mi castiga existenta.
Ilie Voicu, Bucuresti


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.