Senatorul UDMR de Cluj, Eckstein Kovacs Peter, cere Ministerului Transporturilor sa modifice un ordin privind numarul de locuri la avioanele care executa zboruri regionale, astfel incat sa fie permis accesul unui numar mai mare de companii aeriene de
Senatorul UDMR de Cluj, Eckstein Kovacs Peter, cere Ministerului Transporturilor sa modifice un ordin privind numarul de locuri la avioanele care executa zboruri regionale, astfel incat sa fie permis accesul unui numar mai mare de companii aeriene de tip low-cost in Romania.
Eckstein a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, ca la ora actuala ordinul respectiv prevede limitarea la 70 a numarului de locuri in avion, in timp ce el propune majorarea la 200 de locuri. "Companiile low-cost, care ofera bilete de avion la preturi mici, opereaza cu avioane de capacitate mare, pentru ca aceste zboruri sunt rentabile. Daca s-ar permite ca numarul locurilor in avion sa creasca la 200, vor putea veni companii interesate si de traficul aerian din Romania si s-ar inregistra un plus de pasageri", a explicat senatorul UDMR.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.