Aparitia telefoanelor mobile i-a facut pe oameni sa fie mai putin organizati si mai inclinati sa intarzie la intalnirile cu prietenii, arata un studiu citat de Daily Telegraph in editia electronica. O persoana din cinci a recunoscut ca nu mai este la
Aparitia telefoanelor mobile i-a facut pe oameni sa fie mai putin organizati si mai inclinati sa intarzie la intalnirile cu prietenii, arata un studiu citat de Daily Telegraph in editia electronica. O persoana din cinci a recunoscut ca nu mai este la fel de punctuala ca altadata, pentru ca poate oricand sa anunte telefonic ca intarzie.
Trei sferturi dintre repondenti au spus ca viata lor sociala a devenit mai flexibila de cand au telefon mobil, pentru ca pot stabili sau anula intalniri in ultimul moment. Aproape trei sferturi au spus ca telefonul mobil si e-mailul le permit sa fie la curent cu ceea ce se intampla in viata prietenilor mai mult decat inainte. Studiul a fost realizat pe un esantion de o mie de persoane, de Intel. "Consumatorii privesc din ce in ce mai mult tehnologia ca pe ADN-ul stilului lor de viata", a comentat Chris Hogg, director de marketing la Intel Marea Britanie.
Studiul a mai aratat ca britanicii petrec in medie 11,4 ore pe saptamana navigand pe Internet, 12,6 ore ascultand muzica si radio si 19,8 ore uitandu-se la televizor. (Mediafax)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.