Deconectare Cosmote-Telemobil
Decizia Telemobil de a intrerupe legaturile tehnice cu reteaua Cosmote constituie un precedent periculos, in conditiile in care intre cei doi operatori exista un contract de interconectare care ar trebui sa
Deconectare Cosmote-Telemobil
Decizia Telemobil de a intrerupe legaturile tehnice cu reteaua Cosmote constituie un precedent periculos, in conditiile in care intre cei doi operatori exista un contract de interconectare care ar trebui sa fie respectat, a afirmat, ieri, directorul general al Cosmote Romania, Nikolaos Tsolas. El a adaugat ca decizia Telemobil este unica pe piata de profil din Uniunea Europeana si reflecta un comportament neprofesional. "Cu fiecare operator, Cosmote Romania a stabilit un tarif de 0,12 dolari/minut, pentru apeluri, si de 0,03 dolari/mesaj scris (SMS), la care se aplica un discount in functie de trafic. Telemobil a solicitat reducerea acestora, dar noi n-am fost de acord. Grupul elen Cosmote investeste in filiala din Romania si nu suntem pregatiti sa aplicam reduceri fara argumente solide", a precizat Tsolas. (G.M.)
Arctic, lider
Producatorul de electrocasnice Arctic Gaesti a inregistrat, anul trecut, o cifra de afaceri de 194 milioane de euro, in crestere cu 30%, si estimeaza mentinerea ritmului de majorare in acest an. Anul trecut, ponderea vanzarilor pe piata interna a fost de circa 55%, respectiv 106 milioane euro, restul pana la 194 milioane euro fiind reprezentat de exporturi. "Am exportat 741.000 produse in peste 35 de tari in 2006, comparativ cu anul precedent, cand exporturile s-au situat la circa 456.000 unitati. Europa ramane in continuare o zona importanta pentru comercializarea aparatelor frigorifice produse la Gaesti, 65% dintre acestea plecand catre tari din UE", a declarat, intr-o conferinta de presa, directorul general al companiei, Ugur Kayali. (G.R.P.)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.