Selectionerul Andorrei, David Rodrigo, a calificat infrangerea suferita in meciul cu Romania, scor 0-2, drept un rezultat "foarte mare, avand in vedere ca suntem o tara foarte mica". "Echipa Romaniei este, evident, mult mai buna decat a noastra. Pent
Selectionerul Andorrei, David Rodrigo, a calificat infrangerea suferita in meciul cu Romania, scor 0-2, drept un rezultat "foarte mare, avand in vedere ca suntem o tara foarte mica". "Echipa Romaniei este, evident, mult mai buna decat a noastra. Pentru noi este un rezultat foarte mare, avand in vedere ca Andorra este o tara foarte mica. Echipa nationala e compusa, in proportie de 95 la suta, din amatori, iar 80 la suta dintre jucatori evolueaza in a sasea sau a saptea divizie spaniola. Romania are un potential mult superior noua si o suta de maniere de a castiga un meci, in timp ce noi avem doar trei", a afirmat Rodrigo. Acesta s-a declarat multumit de randamentul dat de jucatorii sai din punct de vedere fizic, dar si tactic. "Principalul nostru obiectiv era sa obtinem o victorie morala, cu atat mai mult, cu cat am venit cu o echipa tanara, decimata de accidentari si suspendari. Echipa a demonstrat, din punct de vedere fizic, ca poate juca destul de bine, la fel si tactic. O echipa mica, precum a noastra, cu agresivitatea de care a dat dovada, a fost o formatie dificila pentru Romania", a explicat Rodrigo. Selectionerul Andorrei a mentionat ca a fost surprins, in prima repriza, de incursiunile lui Fl. Petre pe banda dreapta a terenului. "Stiam ca triunghiul Munteanu - Mutu - Niculescu este foarte periculos, dar in prima repriza ne-a surprins Petre, care ne-a creat mari probleme pe banda dreapta pana am gasit solutia de a-l contracara", a mai spus Rodrigo. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.