Cristina Duran, Pitesti: Multumim pentru randurile frumoase si pentru CD-ul cu informatii privind viata religioasa din judetul Arges. Am apreciat talentul dumneavoastra de a imortaliza lucruri care de altfel tin nu doar de prezent, ci de vesnicie. Ma
Cristina Duran, Pitesti: Multumim pentru randurile frumoase si pentru CD-ul cu informatii privind viata religioasa din judetul Arges. Am apreciat talentul dumneavoastra de a imortaliza lucruri care de altfel tin nu doar de prezent, ci de vesnicie. Mai asteptam vesti.
Pr. prof. drd. Al. Stanciulescu-Barda: Este interesant si imbucurator ceea ce reusiti sa faceti la parohia sfintiei voastre. Faptul ca publicati niste carti demonstreaza ca, asa cum ne-ati scris: ""Satul nu vrea sa moara, iar Biserica si intelectualii pot sa faca ceva pentru supravietuirea lui. Satul a dat prea mult neamului romanesc prin veacuri, pentru a-l arunca acum la osuarul istoriei"". Trimiteti si cate un exemplar din noile aparitii pentru a le semnala si noi cititorilor.

Multumim celor care ne-au scris si asteptam in continuare sa ne scrieti pe adresa: Piata Presei Libere nr 1, Scara D, etaj 8, Bucuresti sau pe adresa:


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.