Obisnuita cu laurii nationali, fosta campioana a voleiului masculin autohton, Petrom Ploiesti, pare decisa sa revina in fruntea ierarhiei dupa ce in sezonul trecut a ratat obiectivele interne. Astfel, pentru a-si intari efectivul, conducerea prahovea
Obisnuita cu laurii nationali, fosta campioana a voleiului masculin autohton, Petrom Ploiesti, pare decisa sa revina in fruntea ierarhiei dupa ce in sezonul trecut a ratat obiectivele interne. Astfel, pentru a-si intari efectivul, conducerea prahoveana a dat lovitura pe piata transferurilor si a achizitionat un staff tehnic coordonat de celebrul argentinian Claudio Coello, sosit in tara impreuna cu preparatorul fizic Horatio Dileo. Totodata, ploiestenii i-au transferat deja pe sarbul Danilo Mrdja si pe Nicolae Harabagiu de la VCM Constanta si urmeaza sa-i mai aduca pana in septembrie pe argentinienii Pablo Porello si Diego Bonini, dar si pe Jose Quinones, din Porto Rico. In alta ordine de idei, Petrom a demarat pregatirile si se afla in cantonament la Busteni, iar in septembrie va participa la un puternic turneu in Ungaria. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.