Adrian Mutu (Juventus Torino) a marcat miercuri seara, in minutul 40 al meciului Romania - Andorra, golul cu numarul 1000 al Nationalei. "Tricolorii" reusisera, pana la meciul cu Andorra, 998 de goluri, in 589 de partide disputate de-a lungul istorie
Adrian Mutu (Juventus Torino) a marcat miercuri seara, in minutul 40 al meciului Romania - Andorra, golul cu numarul 1000 al Nationalei. "Tricolorii" reusisera, pana la meciul cu Andorra, 998 de goluri, in 589 de partide disputate de-a lungul istoriei * Partida cu Andorra a adus si doua debuturi in Nationala: Razvan Cocis (Serifg Tiraspol), care a jucat toate minutele, si Cosmin Pascovici (FC Farul Constanta), care a intrat pe teren in minutul 80, in locul lui Rat * Dorinel Munteanu (CFR Cluj) a egalat recordul de selectii pentru prima reprezentativa, detinut de Gheorghe Hagi. Munteanu a bifat miercuri seara cea de-a 125-a selectie, incepand partida ca titular si lasandu-i locul, la pauza, lui Tararache * Victor Piturca s-a aflat la cel de-al 22-lea meci ca selectioner. Piturca are in palmares 12 victorii, 7 rezultate de egalitate si 3 infrangeri. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.