Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a fost huiduit de un grup de 30 de persoane, la incheierea meciului de miercuri seara, de la Constanta, dintre Romania si Andorra, scor 2-0, la iesirea de la tribuna oficiala. In momentul in car
Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a fost huiduit de un grup de 30 de persoane, la incheierea meciului de miercuri seara, de la Constanta, dintre Romania si Andorra, scor 2-0, la iesirea de la tribuna oficiala. In momentul in care a fost abordat de reprezentantii mass-media, pentru a-si spune impresiile de dupa meciul Romania - Andorra, Mircea Sandu a fost apostrofat si huiduit de un grup de 30 de persoane, care paraseau Stadionul "Gheorghe Hagi". "Demisia! Demisia!" si "Jigodie, cand pleci de la federatie?", au fost cateva dintre scandarile spectatorilor. In acest context, fortele de ordine l-au inconjurat pe Mircea Sandu si l-au escortat pana la masina personala. Presedintele FRF a mai patit un episod asemanator la Timisoara, cu ocazia celei de-a doua editii a "Serii Campionilor", cand, inaintea meciului Romania '94 - Brazilia '94, a fost fluierat copios de aproape 30.000 de spectatori, in momentul in care a traversat terenul spre tribuna oficiala. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.