Sute de mingi au ajuns in Gorj, la sediul PSD, pentru a fi distribuite scolilor din judet. La cele care n-au fost luate de ape. Nu este vorba despre articole sportive oarecare. Sunt mingile oficiale ale Ligii Campionilor si pentru ca cineva sa nu
Sute de mingi au ajuns in Gorj, la sediul PSD, pentru a fi distribuite scolilor din judet.

La cele care n-au fost luate de ape. Nu este vorba despre articole sportive oarecare. Sunt mingile oficiale ale Ligii Campionilor si pentru ca cineva sa nu uite de unde sunt primite, donatorul si-a pus autograful: ""Cu prietenie, Adrian Nastase"" - scrie pe fiecare dintre ele.
MESAJ. O adevarata prietenie, cand te gandesti ca o astfel de minge costa mai bine de doua milioane de lei vechi. Este o minge facuta de o firma renumita in domeniul articolelor sportive, despre care fotbalistii spun ca este balonul oficial al Ligii Campionilor.
La PSD Gorj au sosit 316 astfel de mingi de fotbal si 42 de handbal. Pe toate este inscriptionat mesajul lui Adrian Nastase. Colegii de partid din Gorj ai lui Nastase explica din ce fonduri sunt facute acestea. Vicepresedinte PSD Gorj, Cornel Popescu, spune ca Nastase a castigat un pariu cu Ion Tiriac. Era vorba initial de un Mercedes, masina pe care Nastase a vandut-o, iar cu banii a cumparat aceste mingi pentru a dota salile de sport, scolile si gradinitele din tara.
Opozitia considera gestul in sine unul laudabil, dar autografele lui Nastase pe acestea i-a facut pe cei aflati acum la Putere sa reactioneze. Vicepresedinte PD Gorj, Liviu Andrei, spune ca este inadmisibil sa faci apel la sufletul copiilor cu astfel de lucruri. (Gabriela Mladin)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.