Un judecator din New Orleans l-a condamnat, miercuri, pe Michael Jackson la o amenda de zece mii de dolari pentru ca nu s-a prezentat la tribunal, unde era convocat in cadrul unui proces civil pentru agresiuni sexuale. Cantaretul - care a fost achita
Un judecator din New Orleans l-a condamnat, miercuri, pe Michael Jackson la o amenda de zece mii de dolari pentru ca nu s-a prezentat la tribunal, unde era convocat in cadrul unui proces civil pentru agresiuni sexuale. Cantaretul - care a fost achitat de toate acuzatiile de agresiune sexuala a unui minor, in iunie, de un tribunal din Santa Maria, California - a fost convocat pentru o audiere la New Orleans, ca urmare a unei plangeri depuse de o alta persoana, Joseph Bertucci, care pretinde ca Jackson l-a agresat sexual in 1984. Bertucci sustine ca a fost obligat de anturajul lui Jackson sa suporte agresiuni sexuale din partea cantaretului, a explicat avocatul sau, William A.Pigg. Barbatul mai spune ca si-a refulat aceasta experienta dureroasa si nu si-a amintit-o decat in timpul procesului lui Jackson din acest an. Cantaretul nu s-a prezentat la audiere, dar avocatul sau, Charles Gay, a participat la aceasta. Michael a mai primit o citatie in mai, dar nu s-a prezentat la tribunal pentru ca trebuia sa se duca la cel din Santa Maria, pentru a audia verdictul din celalalt proces al sau, a explicat avocatul. De la achitarea sa in procesul de la Santa Maria, Jackson a fost extrem de discret si se crede ca in prezent s-ar afla in Bahrein, unde si-a cumparat o proprietate. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.