Accidentul pe care l-a suferit Madonna marti si care i-a provocat fracturi multiple nu va intarzia lansarea noului ei album, programata pentru luna noiembrie, a anuntat purtatoarea sa de cuvant, citata de BBC News online. "Inregistrarile pentru LP su
Accidentul pe care l-a suferit Madonna marti si care i-a provocat fracturi multiple nu va intarzia lansarea noului ei album, programata pentru luna noiembrie, a anuntat purtatoarea sa de cuvant, citata de BBC News online. "Inregistrarile pentru LP sunt incheiate, albumul urmand sa fie lansat in noiembrie, asa cum era prevazut", a declarat Barbara Charone, care a precizat ca vedeta se simte bine. Cantareata are programat un turneu de promovare a noului album vara viitoare, dar despre acesta Charone nu a facut precizari. Madonna a cazut de pe cal la proprietatea ei de la tara din Marea Britanie si si-a fracturat un brat, trei coaste si o clavicula. Ea a fost internata pentru cateva ore in cursul zilei de marti la spitalul din Wiltshire, medicii nefiind ingrijorati de starea sa. Potrivit unor surse, cantareata s-a intors miercuri la proprietatea ei situata la mica distanta de Wiltshire, cu un elicopter. Purtatoarea ei de cuvant in Statele Unite a informat ca Madonna invatase sa calareasca in urma cu cinci luni. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.