Kuweitienii au condus cu 2-0, dar gazdele au intors rezultatul, impunandu-se in final cu 3-2. "Acum doi ani, cand eram antrenorul Armeniei, am patit acelasi lucru intr-un meci impotriva Ucrainei, cand am condus de doua ori, dar gazdele au reusit de f
Kuweitienii au condus cu 2-0, dar gazdele au intors rezultatul, impunandu-se in final cu 3-2. "Acum doi ani, cand eram antrenorul Armeniei, am patit acelasi lucru intr-un meci impotriva Ucrainei, cand am condus de doua ori, dar gazdele au reusit de fiecare data sa ne egaleze, apoi sevcenko a marcat golul victoriei in ultimele secunde ale jocului", a spus Stoichita". "A fost dificil atunci, dar acum cred ca am suferit, probabil, cea mai grea infrangere din cariera mea de antrenor. Am evoluat foarte bine in acest meci, dar am ratat cateva ocazii importante. Cred, de asemenea, ca arbitrul a gresit atunci cand a refuzat sa ne acorde un penalty. Vreau sa felicit, insa, nationala Uzbekistanului, care are meritul de a fi jucat mai bine ca noi in repriza secunda", a adaugat antrenorul roman.
intalnirea Uzbekistan - Kuweit a fost decisiva pentru stabilirea formatiei care va disputa barajul cu Bahreinul, invingatoarea urmand sa joace apoi cu reprezentanta Zonei CONCACAF pentru calificarea la turneul final din Germania.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.