Comisia de Disciplina a FRR a analizat singurul incident major petrecut in prima etapa a Diviziei Nationale-BRD, consemnat in foaia oficiala de joc la Constanta, unde Farul a fost spulberata de gruparea din Arad, cu scorul de 6-37. Arbitrul Cristian
Comisia de Disciplina a FRR a analizat singurul incident major petrecut in prima etapa a Diviziei Nationale-BRD, consemnat in foaia oficiala de joc la Constanta, unde Farul a fost spulberata de gruparea din Arad, cu scorul de 6-37. Arbitrul Cristian Raduta, in minutul 48, la scorul de 0-15, i-a aratat cartonasul rosu constanteanului Florin Dumitrascu pentru ca si-a lovit adversarul cu piciorul. Gestul jucatorului de pe Litoral a fost sanctionat drastic de membrii comisiei, Dumitrascu fiind suspendat pentru urmatoarele zece etape. Astfel, in cazul in care nu va face apel, Dumitrascu va privi de pe tusa meciurile coechipierilor sai pana in cea de-a doua etapa din retur. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.