Conducerea Rapidului si jucatorii acestei echipe au dat publicitatii ieri o scrisoare deschisa catre suporterii proprii, pe care ii roaga sa nu mai scandeze trivialitati, pentru a nu risca suspendarea arenei proprii. "In urma unor evenimente de data
Conducerea Rapidului si jucatorii acestei echipe au dat publicitatii ieri o scrisoare deschisa catre suporterii proprii, pe care ii roaga sa nu mai scandeze trivialitati, pentru a nu risca suspendarea arenei proprii. "In urma unor evenimente de data recenta si a masurilor rezultate din acestea, conducerea si jucatorii AFC Rapid Bucuresti au ales sa se adreseze, pe aceasta cale, numerosilor si entuziastilor sai suporteri intr-o problema de o gravitate deosebita. Forurile conducatoare ale fotbalului nostru au innasprit la maximum politica de sanctionare a oricarui gest care face atingere la fair-play si la civilizatia stadioanelor. Dupa cum toata lumea a putut sa constate, orice scandare triviala va fi sanctionata cu deosebita severitate. In consecinta, echipa noastra este in pericol sa joace acasa cu portile inchise, iar la o eventuala alta abatere a suporterilor sai, sa evolueze mai intai in alt oras, apoi fara spectatori chiar si acolo!", a notat clubul giulestean in scrisoarea deschisa. Galeria a reactionat prompt, prin vocea liderului sau, Gheorghe Raducanu, alias Gigi Corsicanu, care s-a simtit insa ofensat de cererea conducatorilor si a jucatorilor. "Conducerea nu are cum sa ne avertizeze pe noi sa nu mai scandam trivialitati. Nu are nici o legatura cu ce s-a intamplat luni seara la Crowne Plaza. Ei au fost avertizati de Comisia de Disciplina pentru cele intamplate la meciul cu FC Arges si acum ne roaga sa le acordam sprijinul pentru ca echipa sa nu sufere si sa jucam iar fara spectatori sau mai stiu eu prin ce oras", a spus Corsicanu. Seful galeriei echipei Rapid a mentionat ca incearca impreuna cu restul fanilor sa elimine definitiv scandarile triviale de pe stadionul din Giulesti. "De fapt, noi nici n-am mai scandat asa mult, am incercat sa ocolim cuvintele urate. Pe viitor speram sa eliminam definitiv din repertoriu scandarile de genul asta", a subliniat Gigi Corsicanu. El s-a declarat insa iritat de continutul comunicatului dat publicitatii de George Copos miercuri, prin care se incerca lamurirea celor doua zile nebune de la Rapid, cand Razvan Lucescu a fost demis pentru 12 ore. Referindu-se la pasajul "marea familie a Rapidului: conducatorii, jucatorii si sponsorii", Gigi Corsicanu a precizat: "Domnul Copos a uitat sa scrie si suporterii. Probabil n-a mai vrut sa consume cerneala cand a scris acel comunicat, pentru ca noi suntem capul familiei la Rapid. Aici e casa noastra, dansii, adica sponsorii, finantatorii si chiar si jucatorii sunt doar chiriasi in Giulesti". Liderul galeriei giulestene a adaugat ca fara suporteri, clubul Rapid ar fi fost desfiintat in perioada comunista. "Noi suntem cei care ii primim in casa noastra pe conducatori si jucatori, pentru ca acest club exista acum datorita noua. Daca nu erau suporterii, Rapidul era de mult timp desfiintat de comunisti", a spus liderul suporterilor rapidisti. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.