In tara
Cerul va fi mai mult noros si in cursul zilei va ploua pe arii extinse in nordul, centrul si nord-estul tarii si local in rest. Noaptea, aria ploilor se va restrange si acestea se vor mai semnala local in sudul tarii. In Moldova
In tara
Cerul va fi mai mult noros si in cursul zilei va ploua pe arii extinse in nordul, centrul si nord-estul tarii si local in rest. Noaptea, aria ploilor se va restrange si acestea se vor mai semnala local in sudul tarii. In Moldova se vor mai depasi 40-50 l/mp, iar in Oltenia si Transilvania 20-25 l/mp. Vantul va avea unele intensificari in regiunile estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 si 27 de grade, iar cele minime intre 10 si 18 grade. Avertizarea emisa in data de 17.08 ora 12 se mentine, cu mentiunea ca zonele afectate vor fi Transilvania si Carpatii Meridionali, dar in special Moldova si Carpatii Orientali.
La Bucuresti
In timpul zilei cerul va fi partial noros, iar temperatura aerului va urca spre 25-26 de grade. Noaptea cerul va fi noros si va ploua, iar minima termica va fi de 15-16 grade. Vantul va sufla slab pana la moderat.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.