Gabriel Apetri si Valerian Garla, jucatorii care au fost prinsi beti in cantonamentul divizionarei B Universitatea Craiova, pe 12 august, au fost amendati si suspendati din activitatea competitionala de catre Consiliul Director al clubului craiovean.
Gabriel Apetri si Valerian Garla, jucatorii care au fost prinsi beti in cantonamentul divizionarei B Universitatea Craiova, pe 12 august, au fost amendati si suspendati din activitatea competitionala de catre Consiliul Director al clubului craiovean. Gabriel Apetri a fost exclus din lot pe o perioada de sase luni si amendat cu suma de 8000 de dolari, in timp ce Valerian Garla a primit o suspendare de o luna si o amenda de 3000 de dolari. Ambii jucatori se vor pregati, pe perioada suspendarii, cu a doua echipa a clubului, care activeaza in Divizia C. Mai mult, patronul Adrian Mititelu (foto dreapta) ii va da pe cei doi in judecata. "Dupa ce ca eram la pamant din punct de vedere al imaginii, acest baiat (n.r. Apetri) ne-a umilit si mai rau. Imi pare rau ca pedeapsa maxima prevazuta in ROI, pentru astfel de abateri, este de sase luni. As fi vrut sa-l suspend pe Apetri pe toata perioada contractului de patru sezoane. Am facut greseala vietii mele aducand acest jucator la Craiova, desi multi mi-au spus ca are probleme cu alcoolul", a declarat Mititelu. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.