Agentia Nationala pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie a aprobat procedura de implementare a programului national multianual pe perioada 2005-2008 pentru dezvoltarea culturii antreprenoriale in randul femeilor manager din sectorul Intr
Agentia Nationala pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie a aprobat procedura de implementare a programului national multianual pe perioada 2005-2008 pentru dezvoltarea culturii antreprenoriale in randul femeilor manager din sectorul Intreprinderilor Mici si Mijlocii.
Obiectivul programului consta in dezvoltarea culturii antreprenoriale in randul femeilor manager din sectorul IMM urmarind promovarea unui sistem informativ care sa faciliteze mobilitatea femeilor pe piata fortei de munca si dezvoltarea aptitudinilor antreprenoriale ale acestora.
Beneficiarii eligibili sunt femeile care au cetatenie romana si care indeplinesc la data depunerii formularelor de inscriere, urmatoarele criterii de eligibilitate: au varsta peste 18 ani, sunt absolvente a minimum opt clase si s-au inscris in program pe baza formularului de inscriere. Bugetul alocat programului, pentru anul bugetar 2005 este de 700.000 RON.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.