Dar in situatia in care am ajuns acum, se pare ca nimeni nu poate sa ma ajute. Nu mai pot sa locuiesc aici. Viceprimarul sectorului 1 si primarul spun ca nu au locuinte si nu ma pot ajuta. Am depus dosar pentru locuinta sociala de circa 3 ani. Am u
Dar in situatia in care am ajuns acum, se pare ca nimeni nu poate sa ma ajute. Nu mai pot sa locuiesc aici. Viceprimarul sectorului 1 si primarul spun ca nu au locuinte si nu ma pot ajuta. Am depus dosar pentru locuinta sociala de circa 3 ani. Am un baiat care are gradul II de handicap si o fetita care are astm bronsic, care va intra in comisie anul acesta pentru un grad de handicap. in scurt timp voi ajunge in strada cu tot cu copii, deoarece nu mai reusesc sa gasesc alta casa cu chirie. Deoarece baietelul e agitat si am multi copii mici, nu ma primeste nimeni cu chirie. stiu ca sunteti oameni foarte buni si cu suflet, sper ca ma veti putea ajuta sa pot sa-mi procur macar un teren pe care sa-mi fac doua camere din chirpici, pentru ca iarna sa nu ne gaseasca pe strada. Poate se va gasi cineva cu mult suflet sa ma ajute. Va multumesc eu si cei patru copii ai mei pentru orice ajutor imi veti acorda.
Andrei Florina, Bucuresti


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.