Profitand de potentialul crescand al transportului aerian in Rusia, Airbus vrea sa-si plaseze cateva aparate A380 si A350 si in aceasta tara, dupa succesul mare inregistrat in afacerile cu China. "Les Echos" anunta, ieri, ca a fost semnat deja u
Profitand de potentialul crescand al transportului aerian in Rusia, Airbus vrea sa-si plaseze cateva aparate A380 si A350 si in aceasta tara, dupa succesul mare inregistrat in afacerile cu China. "Les Echos" anunta, ieri, ca a fost semnat deja un acord preliminar cu constructorul aeronautic rus IRKUT, la care partea franceza va avea o participare de 10 la suta, in vederea cooperarii la producerea avionului A350. S-a precizat, de asemenea, ca a fost creata Societatea mixta EADS-IRKUT Seaplane SAS, ce va avea ca obiect de activitate comercializarea tipului de avion Be-200. Reprezentantul Airbus a declarat presei ca este vorba de un "parteneriat real" si nu numai cooperare in cadrul careia Rusia sa produca doar componente si piese de schimb pentru Airbus.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.