Alte 263 sunt in proces de modernizare, ceea ce inseamna ca la 30 iunie 2007, ar putea corespunde normelor sanitar-veterinare europene. Exista insa 930 de fabrici, adica 70% , care probabil isi vor inchide portile. Aducerea lor la standarde europene ar costa prea scump. Directorul general ANSVSA, dr. Gabriel Predoi, spune ca exista proiecte care pot sa fie accesate. "Problema finatarii poate fi rezolvata de catre unitate direct sau prin fonduri Sapard. Deci au mai multe posibilitati, inclusiv remodificarea domeniului de activitate. Ma refer in mod deosebit la cele care proceseaza carne. Fabricile de carne si de lapte romanesti vor mai putea rezista pe piata doar daca vor avea tehnologie de procesare moderna si personal specializat".
Despre autor:
Sursa: Curierul National
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Analiză Clean Recycle: numărul deșeurilor de ambalaje, în creștere de sărbători
Sursa: green.start-up.ro
-
Femeia care rescrie felul în care copiii învață să vorbească
Sursa: start-up.ro
-
Răzvan Ghenu, Arggo: Ne confruntăm cu din ce în ce mai multe atacuri cibernetice
Sursa: retail.ro
-
Care este ziua ta norocoasă în funcție de zodie în săptămâna 29 aprilie - 5 mai
Sursa: garbo.ro
-
UniCredit va oferi carduri adaptate pentru nevăzători
Sursa: futurebanking.ro
-
Oracolul Îngerilor: Ce mesaj are Îngerul Păzitor pentru 26 aprilie 2024?
Sursa: kudika.ro
-
Ce măsuri au luat cele mai importante zone turistice din Italia pentru a...
Sursa: wall-street.ro