Vamesii de pe aeroportul din Frankfurt au descoperit 375 de broaste testoase vii dintr-o specie protejata, impachetate si ascunse in doua valize, a anuntat purtatorul de cuvant Christine Kolodzeiski. Animalele erau prinse doua cate doua, cu banda ade
Vamesii de pe aeroportul din Frankfurt au descoperit 375 de broaste testoase vii dintr-o specie protejata, impachetate si ascunse in doua valize, a anuntat purtatorul de cuvant Christine Kolodzeiski. Animalele erau prinse doua cate doua, cu banda adeziva si puse in saci de iuta in interiorul a doua valize, a precizat ea. Barbatul care le transporta este un croat, care intentiona sa ajunga de la Dubai la Zagreb, trecand prin Frankfurt. El a fost plasat in detentie provizorie, pentru incalcarea reglementarilor internationale privitoare la speciile protejate.
Broastele teastoase au calatorit in cala pentru bagaje a avionului, unde, din cauza temperaturilor foarte scazute, 30 au murit. Cele care au supravietuit au fost duse la zoo. Majoritatea broscutelor fac parte dintr-o specie protejata de legislatia internationala. Pe piata neagra, o astfel de broasca testoasa costa intre 50 si 100 de euro. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.