Reprezentativa masculina de handbal a Romaniei a debutat in forta la Campionatele Mondiale rezervate tineretului, intreceri care se deruleaza in aceste zile in 11 orase din Ungaria, spulberand selectionata similara a Braziliei, cu scorul de 38-22 (20
Reprezentativa masculina de handbal a Romaniei a debutat in forta la Campionatele Mondiale rezervate tineretului, intreceri care se deruleaza in aceste zile in 11 orase din Ungaria, spulberand selectionata similara a Braziliei, cu scorul de 38-22 (20-14), intr-un meci contand pentru grupa preliminara D. In prezenta a 700 de spectatori, care au luat loc in tribunele Salii Sporturilor din Tiszaujvaros, tricolorii s-au "distrat" cu reprezentativa "carioca", dominand autoritar intalnirea inca din primele secunde de joc, fapt care a demonstrat clar ca handbalistii nostri au potential pentru a accede in fazele superioare ale competitiei. Cu "tunarul" Valentin Ghionea in zi de gratie, dinamovistul reusind sa inscrie zece goluri, dar si cu o aparare bine pusa la punct, coordonata dintre buturi de cerberii Catalin Popescu si Ionut Ciobanu, echipa pregatita de Lucian Rasnita si Nicolae Munteanu a evoluat ca la un antrenament cu public, in care la loc de cinste a fost pus spectacolul de la semicerc. Conform datelor oficiale, din echipa noastra s-au mai remarcat pe lista marcatorilor Ciubotariu si Saulescu (cate cinci goluri), Giotiu si Manea (cate patru goluri). Dar iata si celelalte rezultate inregistrate in grupa D, cu precizarea ca Romania a beneficiat de o zi de pauza in prima zi: Israel - Tunisia 35-21, Ungaria - Brazilia 32-22, Ungaria - Tunisia 29-24. Aseara, dupa inchiderea editiei, tricolorii au evoluat in compania reprezentativei Israel, intr-un meci important pentru economia clasamentului final, ambele echipe avand deja la activ cate o victorie la scor.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.