In tara
Vremea se va mentine instabila. Cerul va fi mai mult noros si vor fi ploi in toata tara. In Moldova, Transilvania, Maramures, precum si in Carpatii Meridionali, Orientali si in Muntii Apuseni cantitatile de apa vor depasi local 3
In tara
Vremea se va mentine instabila. Cerul va fi mai mult noros si vor fi ploi in toata tara. In Moldova, Transilvania, Maramures, precum si in Carpatii Meridionali, Orientali si in Muntii Apuseni cantitatile de apa vor depasi local 30 l/mp, iar izolat 70-80 l/mp. In restul teritoriului ploile vor fi pe arii mai restranse, iar cantitatile de apa vor depasi numai izolat 15 l/mp. Vantul va prezenta intensificari, in special in regiunile estice si sud-estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 19-27 de grade, iar cele minime intre 10-20 de grade.
La Bucuresti
Vremea va fi instabila. Cerul va fi mai mult noros, favorabil ploii, iar vantul va sufla moderat. Temperatura maxima va fi de 24-25 de grade, iar cea minima de 14-15 grade.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.