Medaliata cu bronz in sezonul trecut, echipa masculina de baschet BC Farul Constanta a anuntat ieri conducerea FRB ca se retrage din noua editie a Diviziei A, care va debuta pe 1 octombrie. "Din motive financiare, nu vom participa in acest sezon. De
Medaliata cu bronz in sezonul trecut, echipa masculina de baschet BC Farul Constanta a anuntat ieri conducerea FRB ca se retrage din noua editie a Diviziei A, care va debuta pe 1 octombrie. "Din motive financiare, nu vom participa in acest sezon. De altfel, am si fost scosi din urne la tragerea la sorti pentru stabilirea programului competitional", a declarat directorul executiv al clubului de pe Litoral, Sorin Basturea. FR Baschet a anuntat ca BC Farul nu va fi inlocuita cu o alta formatie in Divizia A, campionatul intern urmand sa se deruleze cu numai 13 echipe. "Oricum ne dorim sa reducem la 12 numarul de echipe din Divizia A", a punctat presedintele FRB, Carmen Tocala-Branisteanu. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.