Presedintele FR Rugby, George Straton, a confirmat zilele trecute pentru site-ul rugby.ro ca intalnirea de "gradul zero" dintre reprezentativa Romaniei si celebra selectionata sud-africana "Barbarians", programata sa aiba loc in luna noiembrie, va fi
Presedintele FR Rugby, George Straton, a confirmat zilele trecute pentru site-ul rugby.ro ca intalnirea de "gradul zero" dintre reprezentativa Romaniei si celebra selectionata sud-africana "Barbarians", programata sa aiba loc in luna noiembrie, va fi gazduita de stadionul "Emil Alexandrescu" din Iasi. Totodata, Straton a mai spus pentru sursa citata ca ar fi deosebit de incantat ca pe stadionul din Dealul Copoului sa se dispute anul viitor si turneul in trei de calificare la Cupa Mondiala din 2007, prima conditie fiind ca Romania sa castige editia 2005-2006 a Cupei Europene a Natiunilor. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.