In tara
Vremea va fi instabila. |n Oltenia, Transilvania, Moldova si in cea mai mare parte a Munteniei cerul va prezenta innorari accentuate, frecvent se vor semnala averse de ploaie si descarcari electrice, cantitatile de apa vor depasi
In tara
Vremea va fi instabila. |n Oltenia, Transilvania, Moldova si in cea mai mare parte a Munteniei cerul va prezenta innorari accentuate, frecvent se vor semnala averse de ploaie si descarcari electrice, cantitatile de apa vor depasi local 25 - 30 l/mp si izolat 60 - 70 l/mp. Vor fi conditi de grindina. In restul zonelor, cerul va fi temporar noros. Vantul va avea unele intensificari in timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 si 28 de grade, mai ridicate in Baragan si Dobrogea. Minimele se vor situa intre 12 si 20 grade. Avertizarea meteo emisa in data de 15 august isi mentine valabilitatea pentru zonele mentionate in textul de mai sus.
La Bucuresti
Vremea va fi in general instabila. Cerul va prezenta innorari si mai ales dupa-amiaza si noaptea, se vor semnala averse de ploaie, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima se va situa in jurul valori de 27 de grade, iar cea minima va fi de 15-16 grade.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.