Incidentul s-a produs in noaptea de luni spre marti la ora 03.00, in dreptul localitatii Ghelmegioaia, langa Prunisor, judetul Mehedinti, din cauza viiturii puternice a raului Floreasca, care a inundat podul feroviar. Desi, initial s-a crezut ca circ
Incidentul s-a produs in noaptea de luni spre marti la ora 03.00, in dreptul localitatii Ghelmegioaia, langa Prunisor, judetul Mehedinti, din cauza viiturii puternice a raului Floreasca, care a inundat podul feroviar. Desi, initial s-a crezut ca circulatia feroviara se poate relua dupa 6 - 7 ore, situatia s-a dovedit mai grava, circulatia fiind deviata pe o ruta ocolitoare.
Feroviarii incearca sa consolideze terasamentul de cale ferata care a fost afectat de viitura pe o distanta de peste 30 m. in prezent, circulatia feroviara pe aceasta ruta este oprita, trenurile calatorind pe relatia Deva - Craiova- Bucuresti. Ieri dimineata, ministrul transporturilor, Gheorghe Dobre, s-a deplasat in zona.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.