Romania joaca in aceasta seara, de la ora 21,30 (in direct la TVR 1), la Constanta, cu Andorra, in preliminariile CM din Germania (2006). Cum sansele "tricolorilor" s-au spulberat dupa dubla infrangere cu Olanda (romanii n-au marcat nici macar un gol
Romania joaca in aceasta seara, de la ora 21,30 (in direct la TVR 1), la Constanta, cu Andorra, in preliminariile CM din Germania (2006). Cum sansele "tricolorilor" s-au spulberat dupa dubla infrangere cu Olanda (romanii n-au marcat nici macar un gol batavilor in 180 de minute), singurul punct de interes al meciului ramane prezenta pe teren a lui Dorinel Munteanu, antrenorul-jucator al lui CFR Cluj, in varsta de 37 de ani, urmand a egala recordul de selectii la Nationala, detinut de Hagi (125 de prezente). Mai mult, recordul lui Hagi va fi egalat chiar pe stadionul care-i poarta numele. Legat de meci, selectionerul Victor Piturca este de parere ca acesta reprezinta un nou inceput pentru echipa nationala a Romaniei. "Acest joc este doar inceputul pentru o noua perioada a echipei nationale. Este foarte important sa ne pregatim cat mai bine pentru jocul cu Cehia. Asta am discutat in ultimele doua zile cu baietii. In general, insa, cand intalnesti echipe mai modeste, jocurile sunt periculoase. Personal, nu cred ca vom pierde cu Andorra. Eu zic ca vom castiga, dar conteaza si in ce maniera", a afirmat Piturca. Acesta a mentionat ca ar fi dorit sa-i aiba la dispozitie pe atacantii Marius Niculae si Daniel Niculae, dar primul nu are inca un angajament, iar rapidistul s-a accidentat in ultimul meci disputat in campionat, cu FC Arges. "Echipa nationala are ghinion ca nu beneficiaza de aportul celor doi Niculae. Am mai spus ca as fi dorit sa-i am pe amandoi. Lotul nu este complet, pentru ca, din diferite motive, am lasat doi, trei jucatori la cluburile lor, iar pe cativa i-am chemat ca sa-i cunosc cat mai bine si sa-i testez. In functie de evolutiile lor la cluburi ii voi mai chema sau nu", a explicat Piturca. Nationala a efectuat luni seara un antrenament de 90 de minute pe Stadionul "Gheorghe Hagi" din Constanta, iar ieri, de la ora 11, Piturca a condus antrenamentul oficial. Altfel, sa spunem ca meciul din aceasta seara va fi arbitrat de o brigada din Israel, formata din Haim Jakov (central), Shmuel Shteif, Erez Zatelman (asistenti) si Meir Levi (rezerva). Piturca ar putea incepe partida cu Lobont - Contra, Tamas, Chivu, Rat - Fl. Petre, Tararache, D. Munteanu, G. Coman - Gh. Bucur, Mutu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.