Premierul Tariceanu a declarat ieri ca va merge la Maracineni, nu ca sa se plimbe, ci pentru a evalua, ca inginer, nivelul actual de reconstructie al podului afectat de inundatii. Declaratiile premierului vin dupa afirmatiile de marti ale presedi
Premierul Tariceanu a declarat ieri ca va merge la Maracineni, nu ca sa se plimbe, ci pentru a evalua, ca inginer, nivelul actual de reconstructie al podului afectat de inundatii.

Declaratiile premierului vin dupa afirmatiile de marti ale presedintelui Basescu potrivit carora, dupa vizita sa la Maracineni, ""totii ministri vor buluci"" la pod. Totodata, Tariceanu a mai spus ca nu trebuie sa mearga zilnic la respectivul pod deoarece este inginer constructor de profesie si poate sa aprecieze daca lucrarile evolueaza cum trebuie. ""Eu nu sunt sef de santier, dar in momentul in care am vazut, pentru ca sunt inginer constructor si ma pricep si eu, m-am dus"", a spus premierul, precizand totodata ca a mers la Maracineni cat a considerat ca e necesar. (Sidonia Silian)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.