pentru cei care vor sa il invete pe "asa da". Sunt documente rusinoase, dar care trebuie facute publice pentru ca cei aflati la putere, in orice perioada, sa nu uite ca nu sunt unsii lui Dumnezeu, ci simpli muritori alesi pentru un mandat limitat. in
pentru cei care vor sa il invete pe "asa da". Sunt documente rusinoase, dar care trebuie facute publice pentru ca cei aflati la putere, in orice perioada, sa nu uite ca nu sunt unsii lui Dumnezeu, ci simpli muritori alesi pentru un mandat limitat. in nici un caz nu vad rolul procurorilor in analiza acestor discutii a caror provenienta nici macar nu este cunoscuta.
Sarcina procurorilor ar fi sa ancheteze, daca exista dovezi, actele de coruptie in care au fost implicati fostii guvernanti. si inca rapid. Se vorbea la alegerile din 2004 ca Romania a devenit un stat mafiot cu o coruptie generalizata, care a atins si varfurile deciziei politice. Unde este acea coruptie? in stenograme? Coruptia din Romania este definita doar prin barca primita de Miron Mitrea si prin intrerupatoarele lui Dan Ioan Popescu? Nu cred. Numai ca descoperirea unor fapte de coruptie pare mai dificila pentru unii magistrati decat o banala analiza pe text.
Stenogramele reprezinta cu adevarat o rusine. Dar nu numai prin continutul lor. Ci si pentru cei care isi pierd timpul cu ele, uitand ca au promis cu totul altceva.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.