Prima confruntare-soc din Divizia A va avea loc sambata, la Timisoara, acolo unde Poli va intalni campioana en-titre, Steaua. Suporterii nu concep decat victoria, insa jucatorii sunt ponderati. A fost 1-8 la Timisoara, in 2004, si 1-2 pe Ghenc

Prima confruntare-soc din Divizia A va avea loc sambata, la Timisoara, acolo unde Poli va intalni campioana en-titre, Steaua. Suporterii nu concep decat victoria, insa jucatorii sunt ponderati.

A fost 1-8 la Timisoara, in 2004, si 1-2 pe Ghencea, in returul sezonului trecut. Rezultate pe care suporterii lui Poli le vor razbunate sambata seara, pe ""Dan Paltinisanu"".
EXPERIMENTAT. Cel mai experimentat fotbalist al timisorenilor, Viorel Moldovan, a incercat sa-i tempereze pe fani, carora le-a cerut rabdare: ""Desi jucam cu Steaua, echipa campioana, e doar un meci normal. Steaua e o echipa foarte buna, e favorita din punctul meu de vedere. Eu am spus ca nu suntem invincibili si ca in momentul de fata nu avem potential sa ne batem la titlu. Anul trecut eram la retrogradare, trebuie sa fim realisti. Eu spun ca avem nevoie de rabdare. Daca suporterii inteleg acest lucru, e foarte bine, daca nu, asta este. Stiu ca isi doresc foarte mult o victorie, dar nu e nici o tragedie sa pierzi un meci. Tragedie a fost cu avionul ala care a cazut"", a spus capitanul lui Poli.
PROBLEME. Cosmin Olaroiu si Oleg Protasov vor avea de suportat absenta unor piese de baza. La timisoreni va lipsi inchizatorul Osei, ghanezul fiind suspendat o etapa dupa eliminarea de la Bacau, iar la Steaua va absenta capitanul Radoi, care isi ispaseste ultima etapa de suspendare.

CARAMARIN: ""INGRIJORARE""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.