""Secretul Mariei"", cel mai ambitios proiect demarat de Valeriu Lazarov, prin noua sa casa de productie, Dolce Vita Productions, si Antena 1, a intrat in paine. Zilele acestea, actorii si intreaga echipa tehnica si de productie au demarat filmarile
""Secretul Mariei"", cel mai ambitios proiect demarat de Valeriu Lazarov, prin noua sa casa de productie, Dolce Vita Productions, si Antena 1, a intrat in paine. Zilele acestea, actorii si intreaga echipa tehnica si de productie au demarat filmarile exterioare.
Regizorii au dat ""motor"" o data cu completarea distributiei. Cristiana Raduta (foto) are de acum concurenta. Cele doua roluri principale masculine sunt interpretate de actorii Cristian Popa - Serban (productii straine ""Dor de tara"", spoturi publicitare) si de Ion Isaiu - Octavian (actor colaborator la Teatrul National din Cluj, filme ""Cantecul Sporalei"", ""Mesterul Manole"", impresariat artistic, spoturi publicitare).
Debutul filmarilor a fost supravegheat de insusi marele boss, Valeriu Lazarov, care a tinut sa fie aproape la filmarea primelor cadre ale telenovelei ""Secretul Mariei"". Primele scene filmate sunt de factura dramatica si au un rol-cheie in intriga telenovelei.
Echipa de actori a inceput munca la telenovela dupa repetitii indelungate, la care au fost asistati de echipa artistica, dar si de Valeriu Lazarov. Zilele care au precedat filmarea au fost un adevarat maraton de probe tehnice, de sunet, cadre si lumini, dar si de probe de machiaj si de coafura. Actorii au suferit mai multe transformari de look, care sa le permita sa intre cat mai bine in pielea personajelor.
""Secretul Mariei"" este o telenovela cu un scenariu complex, care ii propune telespectatorului o poveste mai putin clasica, rasturnari de situatii, cu povesti de iubire si de tradare, cu crime si cu razbunari.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.