Producatorul de hartie Vrancart Adjud a obtinut in primul semestru un profit net de 2,8 milioane de lei, in scadere cu 28,4 la suta comparativ cu nivelul consemnat in perioada similara a anului precedent, potrivit raportarilor financiare ale companie
Producatorul de hartie Vrancart Adjud a obtinut in primul semestru un profit net de 2,8 milioane de lei, in scadere cu 28,4 la suta comparativ cu nivelul consemnat in perioada similara a anului precedent, potrivit raportarilor financiare ale companiei, remise Bursei de Valori Bucuresti. O evolutie descendenta a fost inregistrata si de cifra de afaceri, care a ajuns la 25,5 milioane de lei. Veniturile totale ale societatii s-au ridicat in perioada ianuarie - iunie la 27,2 milioane de lei (272,5 miliarde lei vechi), in timp ce cheltuielile totale au insumat 23,9 milioane de lei (239,2 miliarde de lei vechi). Actiunile societatii Vrancart Adjud au fost listate, la mijlocul lunii iulie, la categoria a II-a a Bursei de Valori Bucuresti, dupa derularea unei oferte publice primare de vanzare de actiuni, in perioada 17 martie -14 aprilie, suprasubscrisa cu aproape 30 la suta.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.